Інституційний репозитарій ЗНУ

Методичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Криволапов, Едуард Анатолійович
dc.date.accessioned 2020-06-04T12:00:09Z
dc.date.available 2020-06-04T12:00:09Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3064
dc.description Методичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" / уклад.: Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 58 с. uk
dc.description.abstract UA : У методичних вказівках викладені загальні вимоги до змісту курсових та кваліфікаційних робіт бакалавра, які розроблені на основі державного стандарту, вимог до курсових та кваліфікаційних робіт, що відповідають спеціальності: «Готельно-ресторанна справа» та стандартів щодо оформлення наукових робіт. Додатки містять розділи про організацію процесу підготовки та написання кваліфікаційної роботи студентами, вимоги до оформлення, зразки оформлення бібліографії, титульних сторінок, технічних завдань. Методичні вказівки запропоновані для використання студентами факультету фізичного виховання, здоров’я та туризму при підготовці і написанні курсових та кваліфікаційних робіт uk
dc.language.iso uk uk
dc.publisher ЗНУ uk
dc.subject курсова робота uk
dc.subject оформлення наукової роботи uk
dc.subject оформлення бібліографії uk
dc.subject титульна сторінка uk
dc.subject кваліфікаційна робота uk
dc.subject готельно-ресторанна справа uk
dc.title Методичні вказівки до написання курсових та кваліфікаційних робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра освітньо-професійної програми "Готельно-ресторанна справа" uk
dc.type Методичні вказівки uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу