Інституційний репозитарій ЗНУ

Управління вартістю бізнесу АТ «ВО «КОНТІ»

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Абдулкаві, Маіса Набільєвна
dc.date.accessioned 2020-12-07T09:16:56Z
dc.date.available 2020-12-07T09:16:56Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3304
dc.description Абдулкаві М. Н. Управління вартістю бізнесу АТ «ВО «КОНТІ» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник О. М. Олійник. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 64 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота магістра: 64 с., 12 рис., 25 табл., 60 джерел. Об’єкт дослідження: теоретико-методичні та практичні аспекти управління вартістю бізнесу на підприємстві, що діє на ринку кондитерських виробів – ПАТ «ВО КОНТІ». Предмет дослідження: сукупність теоретичних, методичних і практичних аспектів управління вартістю бізнесу на підприємстві, що діє на ринку кондитерських виробів – ПАТ «ВО КОНТІ». Мета роботи: визначення сутності та особливостей управління вартістю бізнесу підприємства, що діє на ринку кондитерських послуг – ПАТ «ВО КОНТІ», розробка перспективних для реалізації шляхів підвищення його ефективності. Методи дослідження: від абстрактного до конкретного, узагальнення матеріалу, спостереження, порівняльний аналіз, аналіз отриманих даних, ідеалізація, збір фактів, формалізація, дослідження контенту, контент-аналіз, методи математичної статистики. Специфіка роботи полягає у вирішенні наступних завдань: надано основні поняття та визначення категорії управління вартістю бізнесу; визначено характеристики основних підходів до оцінки та управління вартістю бізнесу; здійснено оцінку стану та надано характеристику розвитку кондитерської галузі України; досліджено особливості управління вартістю бізнесу на ПАТ «ВО «Конті»; обґрунтовано необхідність використання BSC-моделі формування конкурентної поведінки ПАТ «ВО КОНТІ»; запропоновано напрямки вдосконалення конкурентної стратегії ПАТ «ВО КОНТІ» в сучасних умовах. Інформаційною базою дослідження кваліфікаційної роботи магістра є: статистична звітність Державного комітету статистики України, наукові праці вчених, які займалися вивченням даної теми та матеріали Інтернет-джерел. Наукова цінність результатів дослідження кваліфікаційної роботи магістра полягає в обґрунтуванні пропозицій щодо розробки та впровадження перспективних для реалізації шляхів підвищення ефективності управління вартістю бізнесу. Практичне значення одержаних результатів полягає у розробці рекомендацій та методичних положень, які можуть бути використані у практичній діяльності ПАТ «ВО КОНТІ»« з метою підвищення ефективності його діяльності. uk
dc.description.abstract EN : Qualifying work of the master: 64 pages, 12 figures, 25 tables, 60 sources. Object of research: theoretical and methodological and practical aspects of business value management at the enterprise operating in the confectionery market - PJSC «VO KONTI». Subject of research: a set of theoretical, methodological and practical aspects of business value management at an enterprise operating in the confectionery market - PJSC «VO KONTI». Purpose: to determine the nature and features of business value management of the enterprise operating in the market of confectionery services - PJSC «VO KONTI», development of promising ways to implement its efficiency. Research methods: from abstract to concrete, generalization of material, observation, comparative analysis, analysis of the obtained data, idealization, collection of facts, formalization, content research, content analysis, methods of mathematical statistics. The specifics of the work is to solve the following tasks: the basic concepts and definition of the category of business value management; the characteristics of the main approaches to business valuation and management are determined; an assessment of the state and a description of the development of the confectionery industry of Ukraine; the peculiarities of business value management at PJSC «VO» Conti «are investigated; the necessity of using the BSC-model of formation of competitive behavior of PJSC «VO KONTI» is substantiated; the directions of improvement of competitive strategy of PJSC «VO KONTI» in modern conditions are offered. The information base of the research of the master's qualification work is: statistical reporting of the State Statistics Committee of Ukraine, scientific works of scientists who studied this topic and materials from Internet sources. The scientific value of the results of the research of the master's qualification work lies in the substantiation of proposals for the development and implementation of promising ways to improve the efficiency of business value management. The practical significance of the obtained results lies in the development of recommendations and methodological provisions that can be used in the practical activities of PJSC «VO KONTI» in order to increase the efficiency of its activities. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject бізнес uk
dc.subject вартість бізнесу uk
dc.subject управління uk
dc.subject кондитерські вироби uk
dc.subject business uk
dc.subject business cost uk
dc.subject management uk
dc.subject confectionery uk
dc.title Управління вартістю бізнесу АТ «ВО «КОНТІ» uk
dc.type Магістерська робота uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу