Інституційний репозитарій ЗНУ

Стратегії удосконалення асортиментної політики DELTAFOOD

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Міщенко, Артем Сергійович
dc.date.accessioned 2021-01-05T13:19:28Z
dc.date.available 2021-01-05T13:19:28Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3887
dc.description Міщенко А. С. Стратегії удосконалення асортиментної політики DELTAFOOD : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 075 "Маркетинг" / наук. керівник Н. В. Терент’єва. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 104 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота викладена на 104 сторінках друкованого тексту, містить 13 таблиць, 27 рисунків, 2 додатки. Перелік посилань включає 65 джерел, з них 3 іноземною мовою.Об’єктом дослідження є процес формування асортиментної політики підприємства DELTA FOOD. Предметом дослідження є теоретичні та методичних підходи щодо стратегії удосконалення асортиментної політики DELTAFOOD, з метою підвищення конкурентоспроможності на ринку. Метою магістерської роботи є систематизація наукових, методологічних та практичних знань з формування стратегії удосконалення асортиментної політики підприємства з метою підвищення його конкурентоспроможності на ринку. Методи дослідження: логічного узагальнення, дедуктивний, фінансово – економічного та статистичного аналізу, порівняння, зведення та ін. Одержані результати: систематизовано асортиментні стратегії підприємств харчової промисловості; розроблено алгоритм розробки асортиментної політики торгово – виробничих підприємств, що забезпечує компанії стійкі конкурентні переваги, як на українському, так і на зарубіжних ринках; розроблено процес удосконалення управління асортиментною політикою підприємства DELTA FOOD . Результати дослідження можуть бути застосовані підприємствами, зокрема, комплексний маркетинговий підхід у реалізації ефективної маркетингової політики, а також алгоритм розробки та реалізації асортиментної політики, орієнтованої на підвищення конкурентоспроможності компанії на ринку соусної продукції. uk
dc.description.abstract EN : The work is presented on 104 pages of printed text, contains 13 tables, 27 figures, 2 annex. The list of referеnces includes 65 sources, 3 of them in foreign languages. The object of research is the process of forming the assortment policy of DELTA FOOD. The subject of the research is theoretical and methodological approaches to the strategy of improving the assortment policy DELTAFOOD, in order to increase competitiveness in the market. The purpose of the master's work is to systematize scientific, methodological and practical knowledge on the formation of a strategy for improving the product range of the enterprise in order to increase its competitiveness in the market. In the process of research, the following scientific results were obtained: 1) generalized theoretical assortment policy is considered; 2) analyzed the main directions of assortment policy formation are systematized; 3) systematized the methodical tools of formation and realization of assortment policy of the enterprises are investigated; 4) systematized the components of the range formation system are determined; 5) аpproach to the current state of the market of sauce products of Ukraine is analyzed; 6) improved assortment policy of DELTA FOOD enterprise is analyzed; 7) conducted ABC and XYZ analysis were performed according to the indicators of the product range of DELTA FOOD enterprise under the TM "Walk the field"; 8) the goals of optimization of the company's product range are systematized; Research methods: logical generalization, deductive, financial – economic and statistical analysis, comparison, summary, etc. 6 The obtained results: assortment strategies of food industry enterprises are systematized; an algorithm for developing the assortment policy of trade and production enterprises has been developed, which provides the company with stable competitive advantages, both in the Ukrainian and foreign markets; the process of improving the management of the assortment policy of DELTA FOOD enterprise has been developed. The results of the study can be applied by enterprises, in particular, a comprehensive marketing approach in the implementation of effective marketing policy, as well as an algorithm for developing and implementing an assortment policy aimed at increasing the company's competitiveness in the sauce market. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject асортимент uk
dc.subject доля ринку uk
dc.subject товар uk
dc.subject споживач uk
dc.subject ринок uk
dc.subject позиціонування uk
dc.subject конкуренція uk
dc.subject політика uk
dc.title Стратегії удосконалення асортиментної політики DELTAFOOD uk
dc.type Магістерська робота uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу