dc.contributor.author |
Федотова, Єлизавета Олегівна |
|
dc.date.accessioned |
2021-01-08T12:01:18Z |
|
dc.date.available |
2021-01-08T12:01:18Z |
|
dc.date.issued |
2020 |
|
dc.identifier.uri |
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/3971 |
|
dc.description |
Федотова Є. О. Впровадження бренд-менеджменту в діяльність фабрики кави “ISLA” : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 073 "Менедмент" / наук. керівник Н. М. Гуржій. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 115 с. |
uk |
dc.description.abstract |
UA : Кваліфікаційна робота: 115 с., 8 рис., 11 табл., 2 додатків, 58 джерел.
Об’єктом дослідження є існуюча система бренд-менеджменту фабрики
кави «Isla».
Метою роботи є аналіз існуючої системи бренд-менеджменту фабрики
кави «Isla» та розробка рекомендацій щодо її вдосконалення.
Методи дослідження – описовий, порівняльний, аналітичний,
табличний, графічний, балансовий, метод статистичного аналізу, групування
та узагальнення даних, експертних оцінок.
Актуальність теми даної кваліфікаційної роботи полягає в тому, що на
сучасному етапі споживання кави з кожним роком росте, майже всі вікові
категорії хоча б раз в день, але споживають каву, проте справді якісних
виробників не так багато, саме тому дана ніша є вигідною при правильному
позіціонування себе на ринку.
Під час виконання роботи було розглянуто як ключові поняття про
бренд та бренд-менеджмент, так і стан цих понять на самому підприємстві.
На основі теоретичного матеріалу було проаналізовано стан бренд-
менджменту та самого бренду в цілому та запропоновано шляхи
вдосконалення цих понять.
Отримані в кваліфікаційній роботі спеціаліста результати можуть бути
використані керівництвом фабрики кави «Isla» в практичній діяльності і
сприятимуть удосконаленню діяльності вітчизняних підприємств. |
uk |
dc.description.abstract |
EN : Qualification work: 115 P., 8 fig., 11 tables., 2 applications, 58 sources.
The object of research is the existing brand management system of the Isla
Coffee Factory.
The aim of the work is to analyze the existing brand management system of
the Isla Coffee Factory and develop recommendations for its improvement.
Research methods-descriptive, comparative, analytical, Tabular, graphical,
balance sheet, method of statistical analysis, grouping and generalization of data,
expert assessments.
The relevance of the topic of this qualification work is that at the present
stage, coffee consumption is growing every year, almost all age categories at least
once a day, but consume coffee, but there are not so many really high-quality
producers, which is why this niche is profitable if you correctly position yourself in
the market.
During the work, both the key concepts of brand and brand management
were considered, as well as the state of these concepts in the enterprise itself.
Based on the theoretical material, the state of the brand management and the brand
itself as a whole was analyzed and ways to improve these concepts were proposed.
The results obtained in the qualification work of a specialist can be used by
the management of the Isla coffee factory in practical activities and will contribute
to improving the activities of domestic enterprises. |
uk |
dc.language.iso |
uk |
uk |
dc.subject |
бренд |
uk |
dc.subject |
бренл-менеджмент |
uk |
dc.subject |
реклама |
uk |
dc.subject |
конкурентне середовище |
uk |
dc.title |
Впровадження бренд-менеджменту в діяльність фабрики кави “ISLA” |
uk |
dc.type |
Магістерська робота |
uk |