Інституційний репозитарій ЗНУ

Удосконалення системи підбору персоналу на ТОВ "Сільпо-ФУД"

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Шаповал, Єлизавета Юріївна
dc.date.accessioned 2021-01-09T22:05:59Z
dc.date.available 2021-01-09T22:05:59Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4038
dc.description Шаповал Є. Ю. Удосконалення системи підбору персоналу на ТОВ "Сільпо-ФУД" : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 051 "Економіка" / наук. керівник В. Л. Корінєв. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 100 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота викладена на 100 сторінках друкованого тексту, містить 11 таблиць, 14 рисунків, 3 додатки. Перелік посилань включає 60 джерел. Об’єктом дослідження є персонал ТОВ «Сільпо-Фуд». Предметом дослідження є підбір персоналу на ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Метою кваліфікаційної роботи є розробка шляхів підвищення ефективності підбору персоналу на ТОВ «Сільпо-Фуд». У процесі дослідження отримано такі наукові результати:  розглянуто методико-теоретичні основи підбору персоналу;  розглянуто організаційну характеристику діяльності і проведено аналіз праці персоналу на підприємстві ТОВ «Сільпо-Фуд»;  проведено оцінку підбору персоналу на ТОВ «Сільпо-Фуд»;  розглянуто зарубіжний досвід підбору персоналу на аналогічних закордонних підприємствах;  розроблено шляхи підвищення ефективності підбору персоналу на ТОВ «Сільпо-Фуд», що сприятимуть покращенню підбору і пошуку кадрів. Методи дослідження: теоретичного узагальнення, логічного узагальнення, порівняльного аналізу, дедуктивний, маркетингового аналізу, кореляційний аналіз, індексний аналіз та ін. Наукова новизна дослідження полягає у розробці шляхів підвищення ефективності підбору персоналу на ТОВ «Сільпо-Фуд». Результати дослідження можуть бути застосовані в діяльності сучасних підприємств, відділів кадрів та кадрових агентств, які займаються підбором персоналу. uk
dc.description.abstract EN : The work is presented on 100 pages of printed text, contains 11 tables, 14 figures, 3 annex. The list of referеnces includes 60 sources. The object of the research is the policy of the company and the personnel of the enterprise «Silpo-Food» Ltd. The subject of the research is the selection of personnel at «Silpo-Food» Ltd. The purpose of the thesis is to develop ways to increase the efficiency of recruitment at the «Silpo-Food» LLC. In the process of research, the following scientific results were obtained:  methodology for assessing candidates for a position is considered;  the main stages of recruitment are defined;  methods of recruitment are defined; оrganizational-economic characteristics of the enterprise «Silpo-Food» LLC are considered;  analysis of personnel work at the enterprise «Silpo-Food» Ltd.;  evaluation of personnel selection at «Silpo-Food» LLC;  foreign experience of recruiting personnel at similar foreign enterprises is considered;  ways to increase the efficiency of recruiting personnel at «Silpo-Food» LLC have been developed. Methods of research: theoretical generalization, logical generalization, comparative analysis, deductive, marketing analysis, correlation analysis, index analysis, etc. The scientific novelty of the research is to develop ways to increase the efficiency of recruitment at «Silpo-Food» LLC. 6 The results of the research can be applied in the activities of modern enterprises, personnel departments and recruitment agencies that recruit staff. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject персонал uk
dc.subject підбір персоналу uk
dc.subject рекрутинг uk
dc.subject аусортинг uk
dc.subject оцінка персоналу uk
dc.subject аналіз кадрів uk
dc.title Удосконалення системи підбору персоналу на ТОВ "Сільпо-ФУД" uk
dc.type Магістерська робота uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу