Інституційний репозитарій ЗНУ

Соціальні технології просування харчових продуктів у мережі Instagram

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Губенко, Юлія Михайлівна
dc.date.accessioned 2021-01-13T07:15:59Z
dc.date.available 2021-01-13T07:15:59Z
dc.date.issued 2020
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/4163
dc.description Губенко Ю. М. Соціальні технології просування харчових продуктів у мережі Instagram : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 054 "Соціологія" / наук. керівник О. С. Сорокіна. Запоріжжя : ЗНУ, 2020. 64 с. uk
dc.description.abstract UA : Дипломна робота: складається з 64 сторінок, 45 позиції у списку літератури, 2 додатків. Мета наукового дослідження: виявити специфіку реалізації соціальних технологій просування харчових продуктів у мережі Instagram на українському ринку. Об’єкт наукового дослідження: соціальні технології просування харчових продуктів. Предмет наукового дослідження: особливості застосування соціальних технологій просування харчових продуктів у соціальних мережах. Методи наукового дослідження: історичний, системний, структурно-функціональний, драматургічний та комунікаційний підходи, візуальний аналіз. Гіпотеза дослідження: соціальні технології просування харчових продуктів у мережі Instagram є пов’язаними з демонстративним споживанням та стилем життя. Висновки: 1. Під соціальними технологіями ми розуміємо певний спосіб здійснення людської діяльності задля досягнення соціально значущих цілей, який передбачає розкладання діяльності на процедури та операції, які в подальшому будуть координуватись та базуються на науковому знанні. 2. Серед особливостей просування харчових продуктів слід зазначити використання візуальних образів, апеляції до здорового способу життя, молодості, дозвілля, гарного настрою. Каналами та інструментами рекламних повідомлень виступають: контент-реклама, соціально-медійний маркетинг, онлайн-відео, активна реклама через лідерів думок, блогерів. 3. Ефективні стратегії орієнтовані на покращення магазину, створення присутності в Інтернети, участі у житті місцевої спільноти, роботі з інфлюенсерами, заохоченні відгуків. uk
dc.description.abstract EN : Diploma thesis consists of 64 pages, 45 literature sources, 2 annexes. Research purpose is to identify the specifics of the implementation of social technologies for the promotion of food on Instagram in the Ukrainian market. Research object is social technologies of food promotion. Research subject is features of application of social technologies of food promotion in social networks. Research methods are historical, systemic, structural-functional, dramatic and communicative approaches, visual analysis. Research hypothesis is that Social food promotion technologies on Instagram are related to showy consumption and lifestyle. Conclusions: 1. By social technologies we mean a certain way of carrying out human activities to achieve socially significant goals, which involves the decomposition of activities into procedures and operations, which will be further coordinated and based on scientific knowledge. 2. Among the features of food promotion should be noted the use of visual images, appeals to a healthy lifestyle, youth, leisure, good mood. Channels and tools of advertising messages are: content advertising, social media marketing, online video, active advertising through thought leaders, bloggers. 3. Effective strategies are focused on improving the store, creating a presence on the Internet, participating in the life of the local community, working with influencers, encouraging feedback. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject соціальні технології uk
dc.subject харчові продукти uk
dc.subject мережа instagram uk
dc.subject social technologies uk
dc.subject instagram network uk
dc.subject food products uk
dc.title Соціальні технології просування харчових продуктів у мережі Instagram uk
dc.type Магістерська робота uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу