Інституційний репозитарій ЗНУ

Управління персоналом як умова забезпечення конкурентоспроможності закладу індустрії гостинності

Показати скорочений опис матеріалу

dc.contributor.author Носенко, Аліна Андріївна
dc.date.accessioned 2022-01-26T09:27:35Z
dc.date.available 2022-01-26T09:27:35Z
dc.date.issued 2021
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/6263
dc.description Носенко А. А. Управління персоналом як умова забезпечення конкурентоспроможності закладу індустрії гостинності : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2021. 97 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота - 97 сторінок , 12 таблиць, 15 малюнків, 88 літературних посилань, 11 додатків . Метою роботи є аналіз системи управління персоналом як умови забезпечення конкурентоспроможності закладу індустрії гостинності. Об’єктом дослідження є процес управління закладу індустрії гостинності. Предметом дослідження виступає система управління персоналом у готельно-ресторанному комплексі «Обрій» м. Нікополь. Методи дослідження. У процесі виконаня наукової роботи теоретичною і методологічною основою здійснення є основні положення сучасної теорії управління персоналом. В роботі було використано аналіз внутрішнього середовища, проведено SWOT – аналіз для визначення сильних і слабких сторін підприємства. Було використано системний підхід, для обґрунтування теоретичних і практичних рекомендацій щодо удосконалення системи управління розвитком персоналу; формування таблиць, діаграм. Зміст кваліфікаційної роботи полягає у тому щоб схарактеризувати особливості управління персоналом закладу індустрії гостинності, його принципи і методи, проаналізувати систему управління та конкурентноспроможність персоналу готельно-ресторанного комплексу «Обрій»,та сформувати рекомендації щодо вдосконалення системи управління персоналом , можливість перспективи удосконалення якості обслуговування. uk
dc.description.abstract EN : Thesis is 97 pages, 12 tables, 15 figures, 88 references, 11 appendices. The aim of the work is to analyze the personnel management system as a condition for ensuring the competitiveness of the hospitality industry. The object of research is the management process of the hospitality industry. The subject of the study is the personnel management system in the hotel and restaurant complex "Obriy" in Nikopol. Research methods. In the process of performing scientific work, the theoretical and methodological basis of implementation are the main provisions of modern theory of personnel management. The analysis of the internal environment was used in the work, the SWOT analysis was carried out to determine the strengths and weaknesses of the enterprise. A systematic approach was used to substantiate theoretical and practical recommendations for improving the personnel development management system; formation of tables, diagrams. The content of the qualification work is to characterize the features of personnel management of the hospitality industry, its principles and methods, analyze the management system and competitiveness of staff of the hotel and restaurant complex "Obriy", and make recommendations for improving the personnel management system, the possibility of improving service quality. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject гостинність uk
dc.subject готельне підприємство uk
dc.subject управління персоналом uk
dc.subject конкурентоспроможність uk
dc.subject готельні послуги uk
dc.title Управління персоналом як умова забезпечення конкурентоспроможності закладу індустрії гостинності uk
dc.type Магістерська робота uk


Долучені файли

Даний матеріал зустрічається у наступних фондах

Показати скорочений опис матеріалу