ZNU Institutional Repository

Удосконалення системи мотивування працівників підприємств ресторанного бізнесу

Show simple item record

dc.contributor.author Волобуєв, Андрій Олександрович
dc.date.accessioned 2022-12-25T10:34:43Z
dc.date.available 2022-12-25T10:34:43Z
dc.date.issued 2022
dc.identifier.uri https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/9475
dc.description Волобуєв А. О. Удосконалення системи мотивування працівників підприємств ресторанного бізнесу : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Н. В. Маковецька. Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 83 с. uk
dc.description.abstract UA : Кваліфікаційна робота: 83 сторінки. Об’єкт дослідження - система мотивування персоналу закладу харчування кафе «Усатий Кролик». Предмет дослідження - вдосконалення мотиваційного механізму на підприємстві ресторанного господарства. Мета роботи - дослідження та удосконалення системи мотивування працівників підприємств ресторанного бізнесу. Методи дослідження: Метод анкетування; метод аналізу; описовий метод. Зміст кваліфікаційної роботи полягає у складанні плану альтернативної системи мотивування для працівників закладу ресторанного господарства кафе «Усатый Кролик». Мотивація персоналу є основним засобом мобілізації наявного кадрового потенціалу закладу ресторанного бізнесу. Саме тому, основною її метою є отримання максимальної віддачі від наявних людських ресурсів, які сприяють зросту загальної результативності та прибутковості ресторанного закладу, а також підвищенню продуктивності роботи кожного окремого працівника. uk
dc.description.abstract EN : The object of the study is the system of motivating the staff of the restaurant cafe "Mustachio Rabbit". The subject of the study is the improvement of the motivational mechanism at the enterprise of the restaurant industry. The purpose of the work is research and improvement of the system of motivating employees of restaurant business enterprises. Research methods: Questionnaire method; method of analysis; descriptive method. The content of the qualification work consists in drawing up a plan of an alternative system of motivation for employees of the restaurant business of the "Mustachio Rabbit" cafe. Staff motivation is the main means of mobilizing the existing personnel potential of a restaurant business establishment. That is why its main goal is to get the maximum return from the available human resources, which contribute to the growth of the overall performance and profitability of the restaurant, as well as to increase the productivity of each individual employee. uk
dc.language.iso uk uk
dc.subject сфера обслуговування uk
dc.subject ресторанний бізнес uk
dc.subject система управління uk
dc.subject мотивація uk
dc.subject засоби стимулювання uk
dc.title Удосконалення системи мотивування працівників підприємств ресторанного бізнесу uk
dc.type Магістерська робота uk


Files in this item

This item appears in the following Collection(s)

Show simple item record

Search DSpace


Advanced Search

Browse

My Account

Statistics