Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/1004
Title: Соціоекологічна відповідальність підприємств ритейлу у скороченні харчових відходів та втрат.
Other Titles: Социоэкологическая ответственность предприятий торговли в сокращении пищевых потерь и отходов.
Socio-ecological responsibility of retail in ferries of food Loss and waste.
Authors: Жуковська, В. М.
Жуковская, В. М.
Zhukovska, V. M.
Keywords: екологічна відповідальність
етичне споживання
харчові відходи
соціальна відповідальність
вимірювання
экологическая ответственность
этическое потребление
пищевые отходы
социальная ответственность
измерения
environmental responsibility
ethical consumption
standard food loss and waste
social responsibility
measurement
Issue Date: 2017
Publisher: ЗДІА
Citation: Жуковська, В. М. Соціоекологічна відповідальність підприємств ритейлу у скороченні харчових відходів та втрат. / В. М. Жуковська //Економічний вісник Запорізької державної інженерної академії / ред. О. В. Коваленко. - Запоріжжя, 2017. - Вип. 6 (12). - C. 78 - 83
Abstract: UA : Розглянуто сутність та напрями розвитку соціоекологічної відповідальності підприємств торгівлі. Обґрунтовано зарубіжний досвід екологічної відповідальності підприємств ритейлу у контексті розвитку стійкої моделі споживання за стандартом FLW. Розроблено рекомендації щодо підвищення соціальної відповідальності підприємства торгівлі шляхом скорочення харчових відходів та втрат у споживчому ланцюгу.
RU : Рассмотрены сущность и направления развития социоэкологической ответственности предприятий торговли. Обоснован зарубежный опыт экологической ответственности предприятий ритейла в контексте развития модели потребления по стандарту FLW. Разработаны рекомендации по повышению социальной ответственности предприятия торговли путем сокращения пищевых потерь и отходов в потребительской цепи.
EN :The essence and directions of development of socioecological responsibility of enterprises of trade are considered. In the article the foreign experience of the environmental responsibility of retail businesses in the context of providing a sustainable consumption model according to the FLW standard are considered. Recommendations on increasing the social responsibility of the enterprise of trade by reducing food waste and losses in the consumer chain are developed.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/1004
Appears in Collections:Економічний вісник

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
18.pdf369.66 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.