Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12570
Title: Реконструкція пальника котла КВГМ-20-150 з метою підвищення ефективності роботи котельної
Authors: Ключко, Наталья Сергіївна
Keywords: реконструкція
котельна установка
пальник
втрати теплоти
коефіцієнт корисної дії
витрата палива
тиск
коефіцієнт надлишку повітря
температура
ентальпія
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Мета роботи – розрахунок та удосконалення роботи пальникового пристрою котла КВГМ-20-150 з метою підвищення ефективності. У першому розділі кваліфікаційної роботи приведені характеристика котельної та її основного та допоміжного устаткування. Крім того, дана технічна характеристика котла, як об'єкту теплотехнічних випробувань, і пальника, як об'єкту реконструкції. Також проведений тепловий розрахунок котла з метою визначення номінальних параметрів його роботи, описані задачи і хід теплотехнічних випробувань котла, їх результати, а також виконаний розрахунок ККД котла для всіх режимів його роботи при проведенні випробувань. У другому розділі кваліфікаційної роботи проведений аналіз результатів випробувань, а також порівняння параметрів його роботи з параметрами, визначеними в тепловому розрахунку. Крім того, виконаний розрахунок пристрою пальника, порівняння його геометричних характеристик з розрахунковими даними і видані рекомендації по реконструкції.
Description: Ключко Н.С. Реконструкція пальника котла КВГМ-20-150 з метою підвищення ефективності роботи котельної : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 144 "Теплоенергетика" / наук. керівник С. Є. Чижов. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 70 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12570
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри електричної інженерії та кіберфізичних систем

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ключко_Н_С_Кваліфікаційна_робота_бакалавра.pdfРобота бакалавра2.29 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.