Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12762
Title: Столовий етикет: історичні аспекти та сучасність
Authors: Дашевська, Аліна Віталіївна
Keywords: етикет
столовий етикет
норми етикету
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Мета – дослідити історичні аспекти та сучасність столового етикету . У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань: - розглянути теоретичні основи організації етикету обслуговування; - охарактеризувати сучасні аспекти столового етикету; - зробити порівняльний аналіз етикетних традицій європейських країн, Японії та Китаю. Об’єкт дослідження: столовий етикет. Предмет дослідження: сучасні аспекти столового етикету. Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, метод теоретичного аналізу та метод узагальнення. Основна частина роботи присвячена дослідженню шляхів підвищення якості обслуговування столового етикету та зроблене порівняння з етикетними традиціями кран Європи, Японії та Китаю.
EN : The goal is to explore the historical and modern aspects of table etiquette. In accordance with the set goal, the following tasks are expected to be performed: - to consider the theoretical foundations of the organization of service etiquette; - describe modern aspects of table etiquette; - to find out the etiquette traditions of different countries of the world. Object of research: dining etiquette. Subject of research: modern aspects of table etiquette. Research methods: theoretical analysis of literary sources, the method of theoretical analysis and the method of generalization. The main part of the work is devoted to the study of ways to improve the quality of table etiquette and a comparison with the etiquette traditions of Europe, Japan and China.
Description: Дашевська А. В. Столовий етикет: історичні аспекти та сучасність : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Е. А. Криволапов. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 65 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12762
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Дашевська.docxРобота бакалавра13.56 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.