Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12778
Title: Діяльність закладів швидкого харчування в м. Запоріжжі на прикладі «McDonald’s
Authors: Павлова, Кароліна Євгенівна
Keywords: ресторанний бізнес
ресторан
ресторанне господарство
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 71 сторінок, 3 додатка, 80 літературних джерел. Мета – дослідити специфіку діяльності закладів швидкого харчування на прикладі ресторанів «McDonald’s». Об’єкт дослідження: ресторани «McDonald’s» у м. Запоріжжі. Предмет дослідження: діяльність ресторанів «McDonald’s» у м. Запоріжжі. Методи дослідження: теоретичний аналіз і синтез літературних та фахових наукових джерел, описовий, порівняльний, спостережень та досліджень, метод анкетування та проєктування. Основна частина роботи присвячена дослідженню закладів швидкого харчування та специфіки їхньої діяльності в сучасності. Практичне значення полягає в аналізі діяльності закладів швидкого харчування, зокрема ресторанів «McDonald’s» у м. Запоріжжі, що надасть можливість для подальшого використання отриманих даних у процесі діяльності ресторанного бізнесу в Запорізькій області.
EN : Qualification work – 71 pages, 3 appendices, 80 literary sources. The goal is to investigate the specifics of fast food establishments using the example of McDonald's restaurants. Object of research: McDonald's restaurants in Zaporizhzhia. The subject of the study: the activity of "McDonald's" restaurants in the city of Zaporizhzhia. Research methods: theoretical analysis and synthesis of literary and specialized scientific sources, descriptive, comparative, observation and research, questionnaire and design method. The main part of the work is devoted to the study of fast food establishments and the specifics of their activity in modern times. The practical significance lies in the analysis of the activities of fast food establishments, in particular McDonald's restaurants in the city of Zaporizhia, which will provide an opportunity for further use of the obtained data in the process of restaurant business in the Zaporizhia region.
Description: Павлова К. Є. Діяльність закладів швидкого харчування в м. Запоріжжі на прикладі «McDonald’s : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник Л. В. Безкоровайна. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 71 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12778
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Павлова.docxРобота бакалавра357.7 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.