Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12791
Title: Сучасна гастрономія Києва
Authors: Сагінадзе, Арсен Гогієвич
Keywords: становлення гастрономії
гастрономічна сцена києва
гастрономічний туризм
туристична привабливість
вегетеріанська кухня
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 57 сторінок, 6 додатків, 51 джерел літератури. Метою дослідження є аналіз сучасної гастрономії Києва. Об'єктом дослідження є розвиток гастрономії Києва. Предметом дослідження є особливості сучасної гастрономії Києва. Для досягнення поставленої мети використовуються різноманітні методи дослідження, зокрема аналіз даних, спостереження, узагальнення, пояснення, класифікація, вивчення статистичних даних та індуктивний метод. Ці методи дозволяють отримати інформацію про сучасний стан гастрономічної сцени Києва, а також виявити тенденції та перспективи розвитку. У кваліфікаційній роботі досліджено сучасну гастрономію України на прикладі Києва. Вона охоплює аналіз історії та розвитку гастрономічної сцени міста, включаючи гастрономічну культуру України. З’ясовано проблеми та перспективи розвитку гастрономії в Києві, а також визначено ключові фактори, включаючи використання місцевих та сезонних інгредієнтів. Робота також висвітлює значення інноваційних концепцій та гастрономічного туризму для розвитку гастрономічної сцени міста.
EN : The qualification paper consists of 57 pages, 6 applications 51 literature sources. The aim of the research is to analyze the modern gastronomy of Kyiv. The object of the research is the development of gastronomy in Kyiv. The subject of the research is the peculiarities of modern gastronomy in Kyiv. To achieve the stated goal, various research methods are used, including data analysis, observation, generalization, explanation, classification, study of statistical data, and inductive method. These methods allow obtaining information about the current state of the gastronomic scene in Kyiv and identifying trends and development prospects. The qualification work examines the modern gastronomy of Ukraine using the example of Kyiv. It includes an analysis of the history and development of the city's gastronomic scene, including the gastronomic culture of Ukraine. The problems and prospects of gastronomy development in Kyiv are identified, as well as key factors, including the use of local and seasonal ingredients. The work also highlights the importance of innovative concepts and gastronomic tourism for the development of the city's gastronomic scene.
Description: Сагінадзе А. Г. Сучасна гастрономія Києва : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 57 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12791
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Сагінадзе.docxРобота бакалавра41.67 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.