Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12797
Title: Промисловий туризм як новий напрям туристичної діяльності в м. Запоріжжі
Authors: Томілін, Ілля Валентинович
Keywords: туризм
туристична діяльність
промисловий туризм
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 61 сторінка, 1 додаток, 54 літературних джерела. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз особливостей, поширення, проблем та перспектив розвитку промислового туризму в м. Запоріжжі. У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань: 1. розглянути основні поняття та передумови розвитку промислового туризму; 2. класифікувати об’єкти промислового туризму та виявити особливості промислового туризму в м. Запоріжжі. 3. проаналізувати проблеми і перспективи розвитку промислового туризму м. Запоріжжя. Об’єкт дослідження: є особливості розвитку та географія промислового туризму в Запоріжжі. Предмет дослідження: є промислові об’єкти м Запоріжжя як об’єкти туристичної інфраструктури Методи дослідження: загальнонаукові (системний підхід, структурний аналіз і синтез, порівняльно–географічний) і спеціальні методи дослідження (картографічний, районування, графічний, статистичний, тощо), аналіз інтернет– та літературних ресурсів. У роботі розкрито теоретичні та методичні засади дослідження потенціалу промислового туризму, уточнено поняття «промисловий туризм» і виокремлено його види, розглянуто передумови розвитку промислового туризму та географії промислового туризму, виявлено особливості промислового туризму в Запоріжжя та класифіковано об’єкти промислового туризму м Запоріжжя, проаналізовано проблеми і перспективи розвитку промислового туризму.
EN : Кваліфікаційна робота – 61 сторінка, 1 додаток, 54 літературних джерела. Метою кваліфікаційної роботи є аналіз особливостей, поширення, проблем та перспектив розвитку промислового туризму в м. Запоріжжі. У відповідності до поставленої мети передбачається виконання таких завдань: 1. розглянути основні поняття та передумови розвитку промислового туризму; 2. класифікувати об’єкти промислового туризму та виявити особливості промислового туризму в м. Запоріжжі. 3. проаналізувати проблеми і перспективи розвитку промислового туризму м. Запоріжжя. Об’єкт дослідження: є особливості розвитку та географія промислового туризму в Запоріжжі. Предмет дослідження: є промислові об’єкти м Запоріжжя як об’єкти туристичної інфраструктури Методи дослідження: загальнонаукові (системний підхід, структурний аналіз і синтез, порівняльно–географічний) і спеціальні методи дослідження (картографічний, районування, графічний, статистичний, тощо), аналіз інтернет– та літературних ресурсів. У роботі розкрито теоретичні та методичні засади дослідження потенціалу промислового туризму, уточнено поняття «промисловий туризм» і виокремлено його види, розглянуто передумови розвитку промислового туризму та географії промислового туризму, виявлено особливості промислового туризму в Запоріжжя та класифіковано об’єкти промислового туризму м Запоріжжя, проаналізовано проблеми і перспективи розвитку промислового туризму.
Description: Томілін І. В. Промисловий туризм як новий напрям туристичної діяльності в м. Запоріжжі : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник І. О. Чуєва. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 61 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12797
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Томілін.docxРобота бакалавра289.91 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.