Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12806
Title: Особливості функціонування мережі ресторанів «Лімонсоль» у м. Запоріжжі
Authors: Шевченко, Олександра Олександрівна
Keywords: послуги розміщення
готельна індустрія
колективні засоби розміщення
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 69 сторінок, 56 літературних джерел. Мета дослідження – дослідити колективні засоби розміщення туристів в Україні. Для досягнення поставленої мети необхідно виконати наступні завдання: – розглянути теоретичні основи та охарактеризувати послуги «розміщення» у складі тур пакету; – охарактеризувати основні та додаткові послуги готельної індустрії України; – здійснити аналіз організації надання послуг розміщення споживачам в готелі «Тернопіль» і в готелі «Камелот» Об’єкт дослідження – послуги «розміщення» у складі тур пакету. Предмет дослідження – аналіз організації надання послуг розміщення споживачам в готелі «Тернопіль» і в готелі «Камелот». Методи дослідження: теоретичний аналіз літературних джерел, порівняльний та метод системного підходу. Основна частина роботи присвячена дослідженню колективних засобів розміщення туристів в Україні на прикладі готелю «Тернопіль» і готелю «Камелот».
EN : Qualification work – 69 pages, 56 literary sources. The purpose of the research is to investigate the collective means of tourist accommodation in Ukraine. To achieve the goal, the following tasks must be completed: – consider the theoretical foundations and characterize the "accommodation" services as part of the tour package; - describe the main and additional services of the hotel industry of Ukraine; - perform an analysis of the organization of providing accommodation services to consumers in the Ternopil Hotel and the Camelot Hotel The object of the research is "accommodation" services as part of a tour package. The subject of the study is the analysis of the organization of providing accommodation services to consumers in the Ternopil Hotel and the Camelot Hotel. Research methods: theoretical analysis of literary sources, comparative and system approach method. The main part of the work is devoted to the study of collective means of tourist accommodation in Ukraine, using the example of the Ternopil Hotel and the Camelot Hotel.
Description: Шевченко О. О. Особливості функціонування мережі ресторанів «Лімонсоль» у м. Запоріжжі : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 242 "Туризм" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 69 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12806
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Шевченко.docxРобота бакалавра245.9 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.