Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12833
Title: Розробка айдентики кондитерської «LA CREME»
Authors: Стовбур, Богдана Андріївна
Keywords: графічний дизайн
візуальні комунікації
айдентика
логотип
graphic design
visual communication
identity
logo
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Робота викладена на сторінках 54 друкованого тексту. Перелік посилань включає 31 джерело. Об’єкт дослідження - огляд особливостей розробки айдентики. Предмет дослідження - специфіка розробки айдентики для таких закладів, як кондитерські. Мета дослідження: розробити айдентику для кондитерської «LA CREME», В роботі розглянуто поняття айдентики, фірмового стилю та бренду, створення для них дизайну, історію розвитку та актуальні концепції. Описано розробку дизайну айдентики для кондитерської.
EN : The work is presented on pages 54 of the printed text. The list of references includes 31 sources. Object of research - an overview of the features of identity development. The subject of the study is the specifics of identity development for such establishments as confectioneries. Purpose of the study: to develop an identity for the confectionery "LA CREME", The paper considers the concepts of identity, corporate identity and brand, the creation of design for them, the history of development and current concepts. The development of identity design for a confectionery is described.
Description: Стовбур Б. А. Розробка айдентики кондитерської «LA CREME» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 022 «Дизайн» / наук. керівник М. В. Потапенко. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 54 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12833
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри дизайну

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
ПЗ Стовбур Б.А..pdfРобота бакалавра5.44 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.