Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12898
Title: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту курсової і кваліфікаційної робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування»
Authors: Рильський, Олександр Федорович
Притула, Наталія Михайлівна
Воронова, Наталія Валентинівна
Костюченко, Наталія Іванівна
Keywords: курсова робота
кваліфікаційна робота
стандарт
вимоги до оформлення
методичні рекомендації
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У методичних рекомендаціях викладено основні вимоги до написання, оформлення та захисту курсової і кваліфікаційної робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра Запорізького національного університету. Методичні вказівки розроблено у відповідності зі стандартом вищої освіти України, нормативними документами ЗНУ та освітньо-професійною програмою. Методичні рекомендації призначені для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «101 Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування».
Description: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту курсової і кваліфікаційної робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності 101 «Екологія» освітньо-професійної програми «Екологія, охорона навколишнього середовища та збалансоване природокористування» / уклад. : О. Ф. Рильський, Н. М. Притула, Н. І. Костюченко, Н. В. Воронова. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 68 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/12898
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри загальної та прикладної екології і зоології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
1 Рильський та ін. Біологічний ф-т.2003.docx.pdfМетодичні вказівки990.68 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.