Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16932
Title: Великий практикум з фізіології людини та тварин
Authors: Григорова, Наталя Володимирівна
Keywords: лабораторний практикум
плазма крові
патологія еритроцитів
фізіологія еритроцитів
патологія лейкоцитів
фізіологія лейкоцитів
гомеостаз
переливання крові
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Лабораторний практикум містить теоретичні відомості за темою занять, опис методик дослідження, процедури проведення лабораторних даних та контрольні питання. Лабораторні роботи містять практичні завдання для засвоєння фізіологічних методів дослідження складових плазми та формених елементів крові, способів визначення груп крові та резус-фактора. По завершенню кожної роботи пропонується заповнити таблиці, побудувати графіки, проаналізувати отримані результати, зробити висновки. Для оцінки результатів досліджень, практичні рекомендації містять оцінювальні таблиці, літературні дані у вигляді таблиць та рисунків. Практикум призначений для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Біологія» освітньо-професійної програми «Біологія».
Description: Григорова Н. В. Великий практикум з фізіології людини та тварин : лабораторний практикум для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Біологія» освітньо-професійної програми «Біологія». Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 123 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16932
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фізіології, імунології і біохімії з курсом цивільного захиту та медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0052641.pdfКнига1.38 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.