Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16936
Title: Загальна цитологія
Authors: Фролов, Олександр Кирилович
Копійка, Віра Вікторівна
Литвиненко, Раїса Олександрівна
Keywords: методичні вказівки
клітинні форми життя
біологічні мембрани
ядро клітини
гіалоплазма
мітохондрії
мітоз
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні вказівки складені відповідно до робочої програми із дисципліни «Загальна цитологія». Вони призначені для студентів денної та заочної форм навчання біологічного факультету спеціальності «Біологія та біохімія». Основна їх мета полягає в ознайомленні студентів із головними ознаками клітинного рівня організації життя, яка досягається шляхом аналізу структури і функції біомолекул, органоїдів, причому розгляд клітинних структур відбувається в філогенетичному аспекті. Структура методичних вказівок побудована за оптимальною педагогічною схемою: тема роботи, цільові установки, необхідне обладнання та матеріали, перелік питань для обговорення, хід роботи (навчальні завдання), питання для самоконтролю, ситуаційні задачі. У ході виконання практичних завдань студенти повинні зробити протокольні записи у формі рисунків, схем, аналітичних висновків, які зараховуються викладачем наприкінці заняття.
Description: Фролов О. К., Копійка В. В., Литвиненко Р. О. Загальна цитологія : методичні вказівки до лабораторних занять для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Біологія та біохімія» освітньо-професійних програм «Біологія», «Генетика», «Фізіологія, імунологія та біохімія». Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 99 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16936
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фізіології, імунології і біохімії з курсом цивільного захиту та медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0055286.pdfМетодичні вказівки5.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.