Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16937
Title: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту курсових робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності 014.Середня освіта, предметної спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) освітньо-професійної програми «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)»
Authors: Новосад, Наталія Василівна
Перетятько, Вікторія Віталіївна
Keywords: методичні рекомендації
курсова робота
структура курсової роботи
правила цитування
політика академічної доброчесності
титульний аркуш
умовні позначення
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації підготовлені у відповідності до освітньопрофесійної програми «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)». Містять матеріал, що регламентує вимоги до оформлення, структурних компонентів та написання курсових робіт. Студентам пропонується порядок дій щодо послідовності виконання курсового дослідження, вибору теми, розробки завдань, етапів виконання, оформлення висновків, укладання переліку посилань. У навчально-методичному виданні представлено інформацію про захист та оцінювання курсової роботи. Для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності 014 Середня освіта, предметної спеціальності 014.05 Середня освіта (Біологія та здоров’я людини) освітньо-професійної програми «Середня освіта (Біологія та здоров’я людини)».
Description: Новосад Н. В., Перетятько В. В. Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту курсових робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Середня освіта", предметної спеціальності "Середня освіта (Біологія та здоров'я людини)" освітньо-професійної програми "Середня освіта ". Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 59 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16937
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри хімії
Навчальні видання кафедри фізіології, імунології і біохімії з курсом цивільного захиту та медицини

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0052625.pdfМетодичні вказівки902.38 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.