Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16962
Title: Методичні рекомендації до написання та оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра
Authors: Бікулов, Дамір Тагірович
Головань, Ольга Олексіївна
Маркова, Світлана Вікторівна
Олійник, Олександр Миколайович
Сухарева, Катерина Володимирівна
Маказан, Євгенія Василівна
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота
бакалавр
академічна доброчесність
рукопис
рецензування
зміст роботи
оформлення роботи
Issue Date: 2022
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У методичних рекомендаціях наводяться загальні вимоги до написання кваліфікаційної роботи бакалавра: порядок вибору теми кваліфікаційної роботи та рекомендована тематика; структура кваліфікаційної роботи; обґрунтування актуальності теми дослідження; формулювання мети і завдань роботи; визначення об’єкта та предмета дослідження; правила роботи з бібліографічними джерелами, науковою літературою; алгоритм роботи над рукописом; вимоги до оформлення кваліфікаційної роботи; процедура захисту кваліфікаційної роботи; список рекомендованої літератури та додатки. Для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Менеджмент» освітньо-професійних програм «Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності», «Менеджмент міжнародного бізнесу».
Description: Бікулов Д. Т., Головань О. О., Маркова С. В., Олійник О. М., Сухарева К. В., Маказан Є. В. Методичні рекомендації до написання та оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра : для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Менеджмент" освітньо-професійних програм "Менеджмент зовнішньоекономічної діяльності", "Менеджмент міжнародного бізнесу". Запоріжжя : ЗНУ, 2022. 46 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16962
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри бізнес-адміністрування і менеджменту зовнішньоекономічної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0050154.pdfМетодичні вказівки746.48 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.