Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16986
Title: Міжнародна економіка
Authors: Переверзєва, Анна Василівна
Дугієнко, Наталя Олександрівна
Венгерська, Наталя Сергіївна
Keywords: методичні рекомендації
міжнародна економіка
виробнича практика
організація
проведення
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації визначають мету і завдання виробничої практики здобувачів та освітньо-кваліфікаційні вимоги до неї; містять основні вимоги щодо змісту та вибору баз практики; розкривають питання організації, проведення та керівництва практикою як з боку викладача закладу вищої освіти так і керівництва підприємства чи установи; формулюють перелік обов’язків здобувача-практиканта, вимоги до написання та оформлення звіту за результатами проходження виробничої практики та виконання індивідуального завдання. Методичне видання містить також список рекомендованої літератури і ресурсів мережі Інтернет, зразки окремих документів, які є складовими звітності про практику. Призначені для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Економіка», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Міжнародна економіка».
Description: Міжнародна економіка : методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Економіка» освітньо-професійної програми «Міжнародна економіка» / уклад.: А. В. Переверзєва, Н. О. Дугієнко, Н. С. Венгерська. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 59 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16986
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів і економіки міжнародного туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0055308.docМетодичні вказівки625.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.