Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16995
Title: Професійно-орієнтований практикум іноземною мовою
Authors: Кусакова, Юлія Олександрівна
Корінний, Сергій Олександрович
Keywords: практикум
фахова лексика
резюме
мотиваційний лист
комерційний контракт
ділова комунікація
інтерв’ю
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Навчальне видання містить систематичний курс, зорієнтований на подальше вдосконалення набутих навичок усного та писемного мовлення з англійської мови, на поглиблене вивчення професійної лексики для здійснення ефективної фахової і наукової міжнародної діяльності, в тому числі при підготовці публікацій і презентації власних наукових досліджень. Практикум включає базовий матеріал для відпрацювання навичок спілкування іноземною мовою в науковій та професійній діяльності; зразки та рекомендації щодо складання і редагування ділової кореспонденції, міжнародних комерційних контрактів, митної документації; приклади та схеми особливості резюме, автобіографій, заяв для отримання грантів і для участі у закордонних стажуваннях, матеріал для відпрацювання навичок написання наукових статей у міжнародні фахові видання. Окрему увагу приділено ознайомленню студентів з науковими текстами англійською мовою на тематику міжнародної економіки та економіки і управління ринком землі. Наведено рекомендації для опрацювання матеріалу, контрольні питання, тестові завдання, питання для поглибленого вивчення тем. Для більш детального вивчення наведеного матеріалу рекомендовано основну та додаткову літературу. Практикум призначено для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Економіка» освітньо-професійних програм «Міжнародна економіка» та «Економіка та управління ринком землі».
Description: Кусакова Ю. О., Корінний С. О. Професійно-орієнтований практикум іноземною мовою : практикум для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності "Економіка" освітньо-професійних програм "Міжнародна економіка" та "Економіка та управління ринком землі". Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 90 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16995
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів і економіки міжнародного туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0055283.docxКнига164.61 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.