Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16997
Title: Соціально-економічні наслідки управлінських рішень у землекористуванні
Authors: Дугієнко, Наталя Олександрівна
Keywords: методичні рекомендації
земельні ресурси
землеустрій
охорона земель
земельна політика
ринкові інструменти
стале землекористування
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації містять плани практичних занять, поради до вивчення питань кожної теми курсу, основні терміни та поняття, контрольні запитання, теми доповідей, тестові завдання для самоконтролю, практичні завдання, перелік питань до екзамену, термінологічний словник, список рекомендованої літератури. Видання сприятиме набуттю системних знань і навичок у сфері економіки та управління ринком землі. Для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Економіка», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Економіка та управління ринком землі».
Description: Дугієнко Н. О. Соціально-економічні наслідки управлінських рішень у землекористуванні : методичні рекомендації до практичних занять для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності "Економіка" освітньо-професійної програми "Економіка та управління ринком землі". Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 56 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/16997
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри міжнародної економіки, природних ресурсів і економіки міжнародного туризму

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0055289.docМетодичні вказівки1 MBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.