Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17008
Title: «Мовний» іспит як умова допуску особи до публічної служби в Україні: правовий аспект (100 найпоширеніших запитань та відповідей)
Authors: Коломоєць, Тетяна Олександрівна
Кремова, Дар’я Сергіївна
Keywords: довідник
мовні компетентності
іспит
публічна служба
фахівець
реєстр
Issue Date: 2022
Publisher: Гельветика
Abstract: UA : У довіднику у систематизованому вигляді подається основний матеріал із базових тем навчальних дисциплін службово-правового циклу («Службове право», «Міжнародні та європейські правові стандарти публічного адміністрування»), подається 100 найпоширеніших питань та відповідей, нормативні документи, перелік використаної літератури. Для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Право» освітньо-професійної програми «Право», а також може бути використаний науковцями, практичними працівниками, викладачами, широким колом читачів.
Description: "Мовний" іспит як умова допуску особи до публічної служби в Україні: правовий аспект (100 найпоширеніших запитань та відповідей) : довідник для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Право» освітньо-професійної програми «Право» / уклад.: Т. О. Коломоєць, Д. С. Кремова. Запоріжжя : Гельветика, 2022. 192 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17008
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри конституційного та адміністративного права

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0048461.pdfКнига1.08 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.