Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17030
Title: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Терапія та реабілітація» освітньо-професійної програми «Фізична терапія»
Authors: Богдановська, Надія Василівна
Кальонова, Ірина Валентинівна
Бессарабова, Олена Вікторівна
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота
тема
статистична обробка
реферат
рецензування
доповідь
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації містять основні вимоги до підготовки, написання й оформлення кваліфікаційної роботи, а також поради щодо змісту й реалізації науково-дослідного проєкту, що є основою підсумкової роботи здобувачів ступеня вищої освіти магістра. Запропоновані алгоритми написання кваліфікаційної роботи допоможуть студентам грамотно й ефективно обґрунтувати теоретичну частину дослідження, описати роботу над практичною складовою, правильно презентувати отримані результати. У додатках подано орієнтовну тематику кваліфікаційних робіт магістра, зразки титульної сторінки і технічного завдання, вимоги до оформлення бібліографічного опису літературних джерел, вимоги до презентації основних результатів дослідження, зразки рецензії та відгуку на кваліфікаційну роботу. Методичні рекомендації призначені для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Терапія та реабілітація» освітньо-професійної програми «Фізична терапія».
Description: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності "Терапія та реабілітація" освітньо-професійної програми "Фізична терапія" / уклад.: Н. В. Богдановська, І. В. Кальонова, О. В. Бессарабова. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 69 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17030
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фізичної терапії та ерготерапії

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0050180.docxМетодичні вказівки214.89 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.