Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17074
Title: Методичні вказівки до написання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» освітньо-професійної програми «Переклад та міжкультурні комунікації»
Authors: Мацегора, Іван Леонідович
Павленко, Ірина Яківна
Хейлік, Тетяна Олександрівна
Keywords: методичні вказівки
кваліфікаційна робота
тема дослідження
наукова інформація
фактичний матеріал
наукова проблема
бібліографічний опис
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Видання є методичним супроводом науково-дослідної роботи магістра і спрямоване на ознайомлення здобувачів вищої освіти з правилами написання, оформлення та захисту випускної кваліфікаційної роботи. У методичних вказівках подано основні вимоги до кваліфікаційної роботи студентаперекладача, описано алгоритм наукового пошуку, названо основні складові дослідження, наведено зразки оформлення роботи. Методичні рекомендації складені відповідно до основних чинних вимог Державної системи стандартизації України (ДСТУ) та нормативних документів Запорізького національного університету. Видання призначене для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 035 «Філологія» спеціалізації «Слов'янські мови та літератури (переклад включно), перша ‒ польська», які навчаються за освітньопрофесійною програмою «Переклад та міжкультурні комунікації».
Description: Методичні вказівки до написання кваліфікаційної роботи магістра для здобувачів другого (магістерського) рівня вищої освіти спеціальності 035 «Філологія» освітньо-професійної програми "Переклад та міжкультурні комунікації" / уклад.: І. Л. Мацегора, І. Я. Павленко, Т. О. Хейлік. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 51 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17074
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри слов’янської філології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0055317.pdfМетодичні вказівки755.95 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.