Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17105
Title: | Економіка підприємства та управління бізнесом |
Authors: | Шапуров, Олександр Олександрович Коваленко, Олена Валеріївна Голомб, Вікторія Володимирівна Стоєв, Володимир Леонідович |
Keywords: | методичні рекомендації кафедра інформаційної економіки, підприємництва та фінансів виробнича практика інструктаж керівник щоденник об’єкт практики |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЗНУ |
Abstract: | UA : У виданні визначено мету та завдання виробничої практики здобувачів, вимоги до неї. Окреслено основні вимоги до змісту та вибору баз практики; особливості організації, проведення та керівництва практикою як з боку викладача закладу вищої освіти, так і керівництва підприємства чи установи; Наведено перелік обов’язків здобувача, вимоги до написання і оформлення звіту за результатами проходження виробничої практики та виконання індивідуального завдання. Запропоновано список рекомендованої літератури, зразки окремих документів, які є складовими звітності про практику. Для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Підприємництво та торгівля», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Економіка підприємства та управління бізнесом». |
Description: | Економіка підприємства та управління бізнесом : методичні рекомендації до проходження виробничої практики для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності "Підприємництво та торгівля" освітньо-професійної програми "Економіка підприємства та управління бізнесом" / уклад.: О. О. Шапуров, О. В. Коваленко, В. В. Голомб, В. Л. Стоєв. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 49 с. |
URI: | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17105 |
Appears in Collections: | Навчальні видання кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
0055725.docx | Методичні вказівки | 159.82 kB | Microsoft Word XML | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.