Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17124
Title: | Удосконалення організаційної структури управління ТОВ «Торт» |
Authors: | Марчук, Анастасія Володимирівна |
Keywords: | організаційна структура підприємства конкурентоспроможність якість модернізація |
Issue Date: | 2023 |
Publisher: | ЗНУ |
Abstract: | EN : Qualification work: 112 pp., 19 fig., 8 tab., 2 appendices, 35 sources.
The object of the research is confectionery company Tort, LLC.
The purpose is research of theoretical aspects of the choice and
improvement of the structure of enterprise management, analysis of the current
structure of management of the object of study and providing recommendations
for its improvement.
The research methods: descriptive, comparative, analytical, tabular,
graphical, balance, a method of statistical analysis, grouping and summarizing
data, expert estimates.
Background of this thesis is determined by the fact that issues of
formation of organizational structures of management for business activities are
not yet sufficiently resolved and require special attention.
During the execution of the thesis we were considered the theoretical
foundations of the Organizational Structure of Management of enterprises.
Based on the theoretical material was analyzed the activities of the Tort, LLC
and suggested ways of improving of Organizational Structure of Management in
this company.
The specifics character of the paper consists in the fact that the results
may be used in the practice of the Tort, LLC and will contribute to improvement
of activity of domestic enterprises. UA : Кваліфікаційна робота: 112 с., 19 рис., 8 табл., 2 додатки, 35 джерел. Об’єктом дослідження є кондитерська фірма ТОВ «Торт». Метою роботи є дослідження теоретичних аспектів вибору та вдосконалення структури управління підприємством, проведення аналізу діючої структури управління об'єкту дослідження і надання рекомендацій з її вдосконалення. Методи дослідження – описовий, порівняльний, аналітичний, табличний, графічний, балансовий, метод статистичного аналізу, групування та узагальнення даних, експертних оцінок. Актуальність теми даної кваліфікаційної роботи визначається тим, що питання формування організаційних структур управління для підприємницької діяльності ще не досить вирішені і вимагають до себе підвищеної уваги. Під час виконання роботи було розглянуто теоретичні основи формування організаційної структури управління підприємством. На основі теоретичного матеріалу було проаналізовано діяльність ТОВ «Торт» та запропоновано заходи щодо удосконалення організаційної структури управління досліджуваного підприємства. Отримані в кваліфікаційній роботі результати можуть бути використані керівництвом ТОВ «Торт» в практичній діяльності і сприятимуть удосконаленню діяльності вітчизняних підприємств. |
Description: | Марчук А. В. Удосконалення організаційної структури управління ТОВ «Торт» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 «Менеджмент» / наук. керівник В. О. Шишкін. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 112 с. |
URI: | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17124 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Marchuk.pdf | Робота бакалавра | 880.12 kB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.