Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17125
Title: Організація антикризового управління у ТОВ «БОНУМ ГРУП»
Authors: Поліщук, Ольга Миколаївна
Keywords: криза
банкрутство
антикризове управління
фінансовий стан
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота: «Організація антикризового управління ТОВ «БОНУМ ГРУП» 60 сторінок, 9 таблиць, 5 рисунків, 1 додатків. Перелік посилань нараховує 20 найменувань. Актуальність кваліфікаційної роботи полягає тому, що завдяки швидкому розвитку технологій та зростанню глобалізації, бізнес-середовище зазнає значних змін, що може призвести до кризових ситуацій на підприємствах. Метою кваліфікаційної роботи є розгляд оцінки ефективності та стратегічного підходу антикризового управління на підприємствах, визначення можливостей і доцільності їх застосування для ТОВ «БОНУМ ГРУП». Об’єктом дослідження є процеси організації системи антикризового управління на підприємстві. Предметом дослідження є антикризове управління на підприємстві ТОВ «БОНУМ ГРУП». Інформаційну основу кваліфікаційної роботи складають наукові дослідження з менеджменту та економіки, монографії, статті вітчизняних авторів, практичні матеріали та офіційні статистичні дані, а також ресурси Інтернету. Для представлення цієї інформації використовуються таблиці, графіки та схеми, що дозволяє її узагальнити та візуалізувати.
EN : Кваліфікаційна робота : «Організація антикризового управління ТОВ «БОНУМ ГРУП» 60 сторінок, 9 таблиць, 5 рисунків, 1 додатків. Перелік посилань нараховує 20 найменувань. Актуальність кваліфікаційної роботи полягає тому, що завдяки швидкому розвитку технологій та зростанню глобалізації, бізнес-середовище зазнає значних змін, що може призвести до кризових ситуацій на підприємствах. Метою кваліфікаційної роботи є розгляд оцінки ефективності та стратегічного підходу антикризового управління на підприємствах, визначення можливостей і доцільності їх застосування для ТОВ «БОНУМ ГРУП». Об’єктом дослідження є процеси організації системи антикризового управління на підприємстві. Предметом дослідження є антикризове управління на підприємстві ТОВ «БОНУМ ГРУП». Інформаційну основу кваліфікаційної роботи складають наукові дослідження з менеджменту та економіки, монографії, статті вітчизняних авторів, практичні матеріали та офіційні статистичні дані, а також ресурси Інтернету. Для представлення цієї інформації використовуються таблиці, графіки та схеми, що дозволяє її узагальнити та візуалізувати.
Description: Поліщук О. М. Організація антикризового управління ТОВ «БОНУМ ГРУП» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 «Менеджмент» / наук. керівник В. О. Шишкін. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 60 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17125
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Polishuk.pdfРобота бакалавра743.28 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.