Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17159
Title: Методичні рекомендації до написання курсових робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Філологія" освітньо-професійної програми "Українська мова та література"
Authors: Горбач, Наталія Вікторівна
Проценко, Оксана Анатоліївна
Keywords: методичні рекомендації
українська мова та література
курсова робота
правила оформлення
вимоги
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації уточнюють і конкретизують основні вимоги й правила оформлення курсових робіт, що виконуються по кафедрі української літератури філологічного факультету. У виданні окреслюються основні етапи роботи: вибір теми дослідження, обґрунтування актуальності, визначення об’єкта і предмета, формулювання мети й завдань, збір і систематизація фактичного матеріалу, опрацювання наукової літератури. У додатках наводяться приклади, що ілюструють правила оформлення структурних елементів курсової роботи, а також приклади оформлення бібліографічного опису. Методичні рекомендації складені відповідно до основних діючих положень Державної системи стандартизації України (ДСТУ) та нормативних документів Запорізького національного університету. Методичні рекомендації призначені для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Філологія", які навчаються за освітньо-професійною програмою "Українська мова та література".
Description: Методичні рекомендації до написання курсових робіт для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності "Філологія" освітньо-професійної програми "Українська мова та література" / уклад.: Н. В. Горбач, О. А. Проценко. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 46 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17159
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри української літератури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0055319.docМетодичні вказівки358 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.