Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17256
Title: Українська література від давнини до сучасності: парадигми, напрямки,проблеми (до 80-річчя від дня народження доктора філологічних наук,професора В. Ф. Шевченка )
Keywords: література
жанр
поетика
літературознавство
українська література
Issue Date: 2017
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Матеріали збірника присвячені науковому осмисленню проблематики,напрямків та парадигм української літератури від давнини до сучасності.Літературознавчий дискурс дослідження української літератури поєднаний ізлінгвістичними, методичними, історичними, соціокультурними та іншимиаспектами вивчення окресленого питання. Основу збірника склали дослідження, найголовніші положення якихвиголошено в доповідях учасників міжвишівських наукових читань “Українськалітература від давнини до сучасності: парадигми, напрямки, проблеми (до 80- річчя від дня народження В. Ф. Шевченка) ” (Запоріжжя, 10 жовтня 2017 р.). Призначений для фахівців і всіх, кого цікавлять проблеми українськоїлітератури, національної історії, духовності в літературі й культурі.
Description: Українська література від давнини до сучасності: парадигми, напрямки, проблеми: до 80-річчя від дня народження доктора філологічних наук, професора В. Ф. Шевченка : матеріали міжвишівських наукових читань, 10 жовтня 2017 року, м. Запоріжжя / редкол.: Н. В. Горбач (відп. ред.), В. М. Ніколаєнко (ред.-упоряд.), І. М. Бакаленко (техн. ред.) та ін. Запоріжжя : ЗНУ, 2017. 176 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17256
Appears in Collections:Наукові видання кафедри української літератури

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Ukrayinska_literatura_vid_davnyny_do_suchasnosti.pdfКнига2.42 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.