Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17533
Title: Розвиток системи управління персоналом у торговельній мережі ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»
Authors: Рахно, Юрій Володимирович
Keywords: витрати на персонал
проєктна команда
система управління персоналом
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота викладена на 97 сторінках друкованого тексту, містить 13 таблиць, 12 рисунків, 3 додатки. Перелік посилань включає 72 джерела, з них 7 іноземною мовою. Об’єктом дослідження виступає система управління персоналом торговельних мереж. Предметом дослідження є теоретичні, методичні та практичні аспекти розвитку системи управління персоналом ТОВ «СІЛЬПО ФУД». Метою кваліфікаційної роботи магістра є узагальнення теоретичних і методичних засад, а також розробка практичних рекомендацій щодо розвитку системи управління персоналом у торговельній мережі ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Завдання дослідження: обґрунтована необхідність проєктного підходу до управління персоналом у сучасних умовах; опрацьований алгоритм формування проєктних команд у системі управління персоналом торговельної мережі; проаналізовані методичні підходи до оцінювання ефективності проєктного управління персоналом торговельної мережі; наведена організаційно-економічна характеристика ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»; здійснений аналіз показників управління персоналом ТОВ «СІЛЬПО-ФУД»; вивчені синергетичні аспекти розвитку проєктних команд торговельної мережі; виявлені можливості підвищення ефективності проєктних команд в системі управління персоналом ТОВ «СІЛЬПО-ФУД». Наукова новизна дослідження: набули подальшого розвитку методичні підходи до визначення ефективності системи управління персоналом торговельних мереж із урахуванням цифрових трансформацій і проєктного спрямування менеджменту персоналу в сучасних умовах. Практичне значення мають розробки з обґрунтування напрямів підвищення ефективності системи управління персоналом ТОВ «СІЛЬПО-ФУД».
EN : The work is presented on 97 pages of printed text, contains 13 tables, 12 figures, 3 annex. The list of referеnces includes 72 sources, 7 of them in foreign languages. The object of the study is the personnel management system of trade networks. The subject of the study is the theoretical, methodical and practical aspects of the development of the personnel management system of LLC "SILPO-FOOD". The purpose of the Master's thesis is to generalize the theoretical and methodological principles, as well as to develop practical recommendations for the development of the personnel management system in the retail network of LLC "SILPO-FOOD". Based on this goal, the following main tasks of the research were developed: justified need for a project approach to personnel management in modern conditions; developed algorithm for forming project teams in the personnel management system of the retail network; analyzed methodical approaches to evaluating the effectiveness of project management of trade network personnel; the organizational and economic characteristics of "SILPO-FOOD" LLC are given; the analysis of personnel management indicators of LLC "SILPO-FOOD" was carried out; studied synergistic aspects of the development of project teams of the trade network; identified opportunities to improve the efficiency of project teams in the personnel management system of "SILPO-FOOD" LLC. The following methods of economic research were used during the qualification work: analysis and synthesis, abstract-logical, economic-statistical, monographic, experimental, etc. The information base of the research consists of data from the financial statements of LLC "SILPO-FOOD", as well as monographic studies and articles by domestic and foreign authors. Scientific novelty of the study: methodical approaches to determining the effectiveness of the personnel management system of trade networks, taking into account digital transformations and the project direction of personnel management in modern conditions, have gained further development. Developments on substantiation of ways to improve the efficiency of the personnel management system of LLC "SILPO-FOOD" are of practical importance.
Description: Рахно Ю. В. Розвиток системи управління персоналом у торговельній мережі ТОВ «СІЛЬПО-ФУД» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 051 "Економіка" / наук. керівник А. В. Линенко. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 97 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17533
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри управління персоналом і маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Рахно_УП_2023.pdfМагістерська робота2.01 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.