Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17549
Title: Соціальні комунікації у становленні та розвитку української державности та громадянського суспільства. Стратегеми, наративи, технології та смисли
Keywords: збірник
соціальні комунікації
українська державність
технології
наративи
Issue Date: 2022
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : З нагоди 25-ї річниці журналістської освіти в Запорізькому національному університеті та академічної потреби формування інтелектуальної, інформаційної безпеки держави у зв’язку з повномасштабним вторгненням рф в Україну, факультет журналістики Запорізького національного університету об’єднав науково-педагогічних працівників українських вищих навчальних закладів, аспірантів та здобувачів, студентів, молодих учених із різних куточків України. Результатом конференції стало обговорення теоретичних та прикладних аспектів функціонування інформаційно-комунікаційного простору та публікація результатів досліджень.
Description: Соціальні комунікації у становленні та розвитку української державности та громадянського суспільства. Стратегеми, наративи, технології та смисли : матеріали Всеукраїнської науково-практичної конференції (Запоріжжя, 21 грудня 2022 р.) / відпов. ред. В. В. Костюк. Запоріжжя : ЗНУ, факультет журналістики, 2022. 268 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17549
Appears in Collections:Наукові видання кафедри видавничої справи та редагування
Наукові видання кафедри журналістики
Наукові видання кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0052394.pdfКнига2.49 MBAdobe PDFView/Open
0052394П.pdfПрограма1.2 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.