Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17631
Title: Екологічні особливості утримання фазанів у Одеській області
Authors: Хінєв, Іван Петрович
Keywords: мисливський фазан
екологічні особливості розведення
вольєр
біондикація
хімічний склад м'язів
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Магістерська робота загальним обсягом 69 сторінок складається з реферату, вступу, 4 розділів, висновків, практичних рекомендацій, переліку посилань, 4 рисунки та 8 таблиць. У першому розділі наведено літературний огляд з біології мисливського фазана, історії його розведення на півдні України та наведена характеристика природно-кліматичних умов розташування вольєру та типологія і бонітування мисливських угідь вольєру. У другому наведено методики з обліку мисливського фазана, визначення хімічного та мінерального складу м’язів та статистичного аналізу. У третьому розділі подано опис основних видів польової мисливської дичини, а саме фазана; наводяться особливості утримання та підгодівлі фазана у напіввільних умовах разом з біотехнічними заходами; розглядається можливість використання мисливського фазана, як біоіндикатора важких металів у навколишньому середовищі. Четвертий розділ містить інформацію про охорону праці.
Description: Хінєва І. П. Екологічні особливості утримання фазанів у Одеській області : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 101 "Екологія" / наук. керівник В. В. Горбань. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 69 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17631
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри загальної та прикладної екології і зоології

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Hinev.pdfМагістерська робота1.99 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.