Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17955
Title: Управління розвитком банківської системи України в умовах конкуренції
Authors: Владіміров, Володимир Олександрович
Keywords: банківський сектор
конкуренція
конкурентна інтерналізація
методологія дослідження
оцінювання умов
регулювання
забезпечення розвитку
оцінювання розвитку
механізм
banking sector
competition
competitive internalization
research methodology
assessment of conditions
regulation
ensuring development
development assessment
mechanism
Issue Date: 2023
Abstract: UA : В кваліфікаційній роботі розглянуто теоретичні засади розвитку банківської системи в конкурентних умовах. Проведено аналіз умов конкурентної інтерналізації, економічної безпеки та фінансової стійкості розвитку банківського сектору України. Визначено напрями трансформація механізму розвитку банківської системи України в умовах конкуренції.
EN : The theoretical basis of the development of the banking system in competitive conditions is considered in the qualification work. An analysis of the conditions of competitive internalization, economic security and financial stability of the development of the banking sector of Ukraine was carried out. The directions of the transformation of the mechanism of development of the banking system of Ukraine in conditions of competition have been determined.
Description: Владіміров В. О. Управління розвитком банківської системи України в умовах конкуренції : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» / наук. керівник Ю. В. Дятлова. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 78 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/17955
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
КВАЛІФ.Р_ВЛАДІМІРОВ_репозитрарій.pdfМагістерська робота1.83 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.