Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18423
Title: Організація документування управлінської інформації в органах місцевого самоврядування
Authors: Таланова, Яна Володимирівна
Keywords: документування управлінської інформації
документ
паперовий документообіг
територіальна громада
управлінська інформація
fixation of management information
document
paperwork
electronic paperwork
territorial community
management information
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Висновки: 1. Електронна форма документування управлінської інформації більш ефективна у роботі з управлінською інформацією. 2. Впровадження єдиної електронної системи документообігу, що включатиме по вертикалі не лише територіальні громади певної території, а й районну та обласну адміністрацію певної території, сприятиме оптимізації роботи всіх структур та об’єднає інтереси місцевої і державної влади. 3. Сучасне законодавство України не передбачає документування управлінської інформації військових адміністрацій, не відповідає швидкому розвитку впровадження електронного документообігу в органах місцевого самоврядування, не регулює питання щодо передачі електронних документів на архівне зберігання. 4. Своєчасне та систематичне висвітлення публічної інформації сприятиме прозорості місцевої влади та довіри до неї мешканців громад.
EN : Висновки: 1. Електронна форма документування управлінської інформації більш ефективна у роботі з управлінською інформацією. 2. Впровадження єдиної електронної системи документообігу, що включатиме по вертикалі не лише територіальні громади певної території, а й районну та обласну адміністрацію певної території, сприятиме оптимізації роботи всіх структур та об’єднає інтереси місцевої і державної влади. 3. Сучасне законодавство України не передбачає документування управлінської інформації військових адміністрацій, не відповідає швидкому розвитку впровадження електронного документообігу в органах місцевого самоврядування, не регулює питання щодо передачі електронних документів на архівне зберігання. 4. Своєчасне та систематичне висвітлення публічної інформації сприятиме прозорості місцевої влади та довіри до неї мешканців громад.
Description: Таланова Я. В. Організація документування управлінської інформації в органах місцевого самоврядування : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 281 "Публічне управління та адміністрування" / наук. керівник О. В. Краснокутський. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 102 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18423
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри філософії, публічного управління та соціальної роботи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Таланова Я..pdfМагістерська робота2.31 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.