Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18701
Title: Удосконалення обліку, оподаткування, контролю податку на прибуток і розрахунок його податкового навантаження на ТОВ «Енергомаш»
Authors: Бруй, Артем Євгенійович
Keywords: облік
оподаткування
контроль
податок на прибуток
податкова звітність
аналіз
податкове навантаження
удосконалення
accounting
taxation
control
income tax
tax reporting
analysis
tax burden
improvement
Issue Date: 2023
Abstract: UA : Досліджено теоретичні основи обліку, оподаткування та контролю податку на прибуток. Розглянуто облік та оподаткування податку на прибуток і розрахунок його податкового навантаження на ТОВ «Енергомаш». Здійснено фінансовий аналіз ТОВ «Енергомаш». Проведено контроль податку на прибуток ТОВ «Енергомаш». Надано пропозиції щодо удосконалення обліку, оподаткування, контролю податку на прибуток і розрахунок його податкового навантаження на ТОВ «ЕНЕРГОМАШ».
EN : The theoretical foundations of accounting, taxation and income tax control have been studied. Accounting and taxation of income tax and calculation of its tax burden on LLC "Energomash" were considered. A financial analysis of "Energomash" LLC was carried out. Control of the income tax of Energomash LLC was carried out. Proposals for improving accounting, taxation, control of income tax and calculation of its tax burden on ENERGOMASH LLC were provided.
Description: Бруй А. Є. Удосконалення обліку, оподаткування, контролю податку на прибуток і розрахунок його податкового навантаження на ТОВ «Енергомаш» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 071 «Облік і оподаткування» / наук. керівник Л. А. Птіцина. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 127 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18701
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри обліку, аналізу, оподаткування та аудиту

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Бруй А.Є..pdfМагістерська робота1.87 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.