Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18756
Title: | Підвищення енергоефективності ливарного цеху АТ «Мотор Січ» |
Authors: | Полежаєв, Євгеній Владиславович |
Keywords: | заходи з енергозбереження енергоспоживання електроенергія вторинні енергоресурси energy saving measures energy consumption electricity secondary energy resources |
Issue Date: | 2023 |
Abstract: | UA : У дослідженні виконано аналіз системи енергоспоживання АТ "Мотор
Січ", зокрема, у ливарному цеху. Запропоновано заходи з енергозбереження для
цього об'єкта, враховуючи економічну доцільність їх впровадження. Визначено
структуру та послідовність впровадження запропонованих заходів. За
допомогою розрахункового експерименту методом перебору, використовуючи
критерій мінімізації собівартості, встановлено оптимальне співвідношення між
джерелами енергії. EN : The study analyzes the energy consumption system of Motor Sich JSC, in particular, in the foundry. Energy saving measures for this object are proposed, taking into account the economic feasibility of their implementation. The structure and sequence of implementation of the proposed measures are determined. With the help of a computational experiment by the enumeration method, using the criterion of minimizing the cost, the optimal ratio between energy sources was established. |
Description: | Подежаєв Є. В. Підвищення енергоефективності ливарного цеху АТ «Мотор Січ» : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 141 «Електроенергетика, електротехніка та електромеханіка» / наук. керівник С. В. Башлій. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 96 с. |
URI: | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18756 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри електричної інженерії та кіберфізичних систем |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Полежаєв Є.В..pdf | Магістерська робота | 2.65 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.