Please use this identifier to cite or link to this item:
https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18779
Title: | Аналіз точності визначення середнього обтиску в калібрах на енергосилові параметри прокатування |
Authors: | Минаєв, Дмитро Вячеславович |
Keywords: | калібр штаба деформація осередок деформації розширення |
Issue Date: | 2023 |
Abstract: | UA : У кваліфікаційній роботі проаналізовано вплив точності визначення середнього обтиску на силу прокатування і розширення в різних системах калібрування. Виконано опис технологічних процесів на дрібносортних станах різного типу. Показана ефективність обтиснення у калібрах, проаналізовано системи калібрувань валків. Встановлено, що застосування процесу прокатки в гладких валках дозволяє збільшити продуктивність неперервного стана внаслідок запровадження більш інтенсивних режимів. EN : The qualification work analyzed the influence of the accuracy of determining the average crimp on the force of rolling and expansion in different calibration systems. A description of technological processes at various types of small-grade mills has been completed. The efficiency of crimping in gauges is shown, the roll calibration systems are analyzed. It was established that the application of the rolling process in smooth rolls allows to increase the productivity of a continuous mill due to the introduction of more intensive modes. |
Description: | Минаєв Д. В. Аналіз точності визначення середнього обтиску в калібрах на енергосилові параметри прокатування : кваліфікаційна робота магістра спеціальності 136 «Металургія» / наук. керівник Д. О. Кругляк. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 94 с. |
URI: | https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18779 |
Appears in Collections: | Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри металургійних технологій, екології та техногенної безпеки |
Files in This Item:
File | Description | Size | Format | |
---|---|---|---|---|
Минаєв_Д.pdf | Магістерська робота | 2.39 MB | Adobe PDF | View/Open |
Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.