Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18856
Title: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит»
Authors: Череп, Алла Василівна
Кущик, Анатолій Петрович
Кисільова, Інна Юріївна
Щебликіна, Інна Олександрівна
Keywords: методичні рекомендації
оформлення
кваліфікаційна робіта магістра
організація захисту
Issue Date: 2024
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації призначені для забезпечення процесу підготовки, оформлення та організації захисту кваліфікаційних робіт здобувачів ступеня вищої освіти магістра за спеціальністю «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит». Надано рекомендації щодо вибору теми кваліфікаційної роботи, порядку її затвердження, наукового керівництва, структурної побудови, виконання, оформлення та захисту. Наведено зразки оформлення, відгуків та рецензій на кваліфікаційну роботу магістра. Для здобувачів, викладачів, наукових керівників кваліфікаційних робіт здобувачів ступеня вищої освіти магістра.
Description: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит» / уклад. : А. В. Череп, А. П. Кущик, І. Ю. Кисільова, І. О. Щебликіна. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 66 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18856
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фінансів, банківської справи та страхування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0056248.docxМетодичні вказівки219.71 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.