Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18858
Title: Методичні рекомендації до підготовки та проведення атестаційного екзамену для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит»
Authors: Череп, Алла Василівна
Огренич, Юлія Олександрівна
Горбунова, Анна Володимирівна
Щебликіна, Інна Олександрівна
Keywords: методичні рекомендації
атестаційний екзамен
роз’яснення вимог
бакалавр
Issue Date: 2024
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації розроблено з метою роз’яснення вимог до організації та проведення атестаційного екзамену для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит». Методичні рекомендації містять: питання до екзамену, приклади типових тестових завдань та задач, список рекомендованої літератури, загальні вимоги до організації та проведення атестаційного екзамену, вимоги до відповіді студента та критерії оцінювання. Навчально-методичне видання допоможе студенту узагальнити знання, здобуті під час навчання, сприятиме якісній підготовці до атестаційного екзамену зі спеціальності, що дозволить довести свою готовність самостійно вирішувати конкретні соціально-економічні проблеми.
Description: Методичні рекомендації до підготовки та проведення атестаційного екзамену для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Фінанси, банківська справа та страхування» освітньо-професійної програми «Фінанси і кредит» / уклад. : А. В. Череп, Ю. О. Огренич, А. В. Горбунова, І. О. Щебликіна. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 51 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18858
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри фінансів, банківської справи та страхування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0056250.docМетодичні вказівки398.5 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.