Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18860
Title: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з фаху для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр спеціальності «Економіка» освітньо-професійної програми «Управління персоналом та економіка праці»
Authors: Бехтер, Лілія Анатоліївна
Дашко, Ірина Миколаївна
Гельман, Валентина Миколаївна
Keywords: методичні вказівки
курсова робота
вимоги
бакалавр
економіка
Issue Date: 2024
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У виданні викладено поради щодо методики виконання курсової роботи з фаху для здобувачів ступеня вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Економіка» освітньо-професійної програми «Управління персоналом та економіка праці». Окреслено основні етапи роботи – вибір теми дослідження, обґрунтування актуальності, визначення об’єкта і предмета, формулювання мети й завдань, збір і систематизація фактичного матеріалу, опрацювання наукової літератури. Подано вимоги до оформлення і всі необхідні зразки. Вказано технічні особливості оформлення тексту курсової роботи. Для здобувачів ступеня вищої освіти першого (бакалаврського) рівня спеціальності «Економіка», які навчаються за освітньо-професійною програмою «Управління персоналом та економіка праці».
Description: Методичні вказівки до виконання курсової роботи з фаху для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавр спеціальності "Економіка" освітньо-професійної програми "Управління персоналом та економіка праці" / уклад. : Л. А. Бехтер, І. М. Дашко, В. М. Гельман. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 54 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18860
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри управління персоналом і маркетингу

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0056251.docМетодичні вказівки471 kBMicrosoft WordView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.