Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18891
Title: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньо-професійної програми «Управління державними та місцевими фінансами»
Authors: Метеленко, Наталя Георгіївна
Дятлова, Юлія Володимирівна
Клопов, Іван Олександрович
Оглобліна, Вікторія Олександрівна
Keywords: методичні рекомендації
кваліфікаційна робота магістра
управління державними та місцевими фінансами
вимоги
Issue Date: 2023
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : У виданні викладено основні вимоги й методичні рекомендації до виконання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи, адресовані здобувачам ступеня вищої освіти магістра, які навчаються за освітньо-професійною програмою «Управління державними та місцевими фінансами». Надано поради щодо вибору теми й організації наукового дослідження; вказівки щодо розробки змісту та структурування роботи, доповнені достатньою кількістю необхідних зразків і пояснень; окреслено завдання та обов’язки автора кваліфікаційної роботи; визначено вимоги до оформлення тексту відповідно до чинних стандартів; охарактеризовано процедуру захисту роботи перед екзаменаційною комісією, у тому числі з використанням технологій дистанційного навчання.
Description: Методичні рекомендації до написання, оформлення та захисту кваліфікаційної роботи для здобувачів ступеня вищої освіти магістра спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа, страхування та фондовий ринок» освітньо-професійної програми «Управління державними та місцевими фінансами» / уклад. : Н. Г. Метеленко, Ю. В. Дятлова, І. О. Клопов, В. О. Оглобліна. Запоріжжя : ЗНУ, 2023. 59 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/18891
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри інформаційної економіки, підприємництва та фінансів

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0056556.docxМетодичні вказівки229.18 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.