Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19051
Title: Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи бакалавра здобувачами ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Журналістика» освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю»
Authors: Іванюха, Тетяна Валеріївна
Санакоєва, Наталя Дмитрівна
Keywords: методичні рекомендації
реклама і зв’язки з громадськістю
кваліфікаційна робота бакалавра
вимоги
написання
оформлення
Issue Date: 2024
Publisher: ЗНУ
Abstract: UA : Методичні рекомендації містять комплекс унормованих порад і універсальних прикладів, що дозволять здобувачам освіти грамотно й методично правильно виконувати кваліфікаційні роботи бакалавра. У виданні також подані основні вимоги до підготовки, написання й оформлення кваліфікаційної роботи бакалавра, а також рекомендації щодо змісту й реалізації творчого проєкту, що є основою підсумкової роботи студентів ступеня вищої освіти бакалавра. Методичні рекомендації призначені для здобувачів ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Журналістика» освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю» денної і заочної форми здобуття освіти факультету журналістики Запорізького національного університету та їх наукових керівників.
Description: Іванюха Т. В., Санакоєва Н. Д. Методичні рекомендації до написання кваліфікаційної роботи бакалавра здобувачами ступеня вищої освіти бакалавра спеціальності «Журналістика» освітньо-професійної програми «Реклама і зв’язки з громадськістю». Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 92 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19051
Appears in Collections:Навчальні видання кафедри соціальних комунікацій та інформаційної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
0056283.docxМетодичні вказівки600.83 kBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.