Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19338
Title: Управління якістю продукції на підприємстві
Authors: Заєць, Ірина Олегівна
Keywords: якість
безпечність харчової продукції
кондитерська продукція
діяльність
Issue Date: 2024
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота: «Управління якістю продукції на підприємстві»: 50 сторінок, 2 таблиці, 7 рисунків. Перелік посилань нараховує 39 найменувань. Об’єктом дослідження є система управління якістю продукції компанії Рошен. Метою кваліфікаційної роботи є узагальнення теоретичних підходів щодо системи управління якістю на підприємстві та розробка заходів щодо її вдосконалення. Методи дослідження – описовий, порівняльний, аналітичний, графічний, балансовий, метод аналізу, групування та узагальнення даних, експертних оцінок. Актуальність теми даної роботи обумовлена тим, що споживачі пред'являють високі вимоги до широкого асортименту аспекти якості, такі як безпечність продуктів харчування, характеристики виробництва, сенсорні властивості, термін придатності, надійність, зручність, доступність і співвідношення ціна/якість. Під час виконання роботи було розглянуто теоретичні основи управління якістю продукції підприємства. На основі теоретичного матеріалу було проаналізовано діяльність корпорації ROSHEN, а також запропоновано заходи щодо підвищення ефективності управління якістю продукції досліджуваного підприємства. Отримані в кваліфікаційній роботі результати можуть бути використані керівництвом корпорації ROSHEN в практичній діяльності і сприятимуть удосконаленню діяльності вітчизняних підприємств.
EN : Qualification work: "Product quality management at the enterprise": 50 pages, 2 tables, 8 figures. The list of links includes 39 names. The object of the study is the product quality management system of the Roshen company. The purpose of the qualification work is to generalize theoretical approaches to the quality management system at the enterprise and develop measures for its improvement. Research methods are descriptive, comparative, analytical, graphic, balance sheet, method of analysis, grouping and generalization of data, expert assessments. The relevance of the topic of this work is due to the fact that consumers have high requirements for a wide range of quality aspects, such as food safety, production characteristics, sensory properties, shelf life, reliability, convenience, availability and price/quality ratio. During the performance of the work, the theoretical foundations of the company's product quality management were considered. On the basis of the theoretical material, the activities of the ROSHEN corporation were analyzed, and measures were proposed to increase the efficiency of product quality management of the enterprise under study. The results obtained in the qualification work can be used by the management of the ROSHEN corporation in practical activities and will contribute to the improvement of the activities of domestic enterprises.
Description: Заєць І. О. Управління якістю продукції на підприємстві : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник Н. М. Гуржій. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 50 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19338
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Zaec.pdfРобота бакалавра1.33 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.