Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19377
Title: Стратегічне планування бізнес-процесів TOB "ФОЗЗІ-ФУД"
Authors: Єфремова, Єва Олександрівна
Keywords: стратегія
стратегічне планування
ритейл
strategy
strategic planning
retail
Issue Date: 2024
Abstract: UA : Об’єкт: процес стратегічного планування на підприємстві ТОВ «Фоззі Фуд». Предмет: теоретико-методичні підходи та практичні механізми сучасних методик стратегічного планування на підприємстві ТОВ «Фоззі Фуд». Мета: узагальнення теоретичних засад та розробка науково обґрунтованих рекомендацій щодо формування ефективної системи стратегічного планування ТОВ «Фоззі Фуд». Для досягнення головної мети вирішено наступні завдання: - визначити сутність, мету, принципи стратегічного планування; - розглянути сучасні моделі стратегічного планування; - обґрунтувати вироблення стратегій підприємства; - навести організаційно-економічну характеристику ТОВ «Фоззі Фуд»; - здійснити аналіз внутрішнього середовища підприємства; - розробити SWOT-аналіз для ТОВ «Фоззі Фуд»; - здійснити вибір та обґрунтування стратегії розвитку підприємства; - розглянути організаційне забезпечення стратегічного планування на ТОВ «Фоззі Фуд»; - оцінити ефективність стратегічного планування на ТОВ «Фоззі Фуд»; - винайти напрями вдосконалення процесу стратегічного планування на ТОВ «Фоззі Фуд». Теоретико-методологічною базою стали загальні методи наукового пізнання, такі як порівняння, аналіз і синтез, спеціальні методи економічних досліджень: методи визначення тенденцій та показників динаміки, таблично-графічні методи а також методи моделювання: аналітичні та алгоритмічні. Інформаційна база дослідження: праці вітчизняних та зарубіжних авторів, періодичні видання з теми роботи, нормативно – правова база, підручники, Інтернет – ресурси, фінансова та статистична звітність ТОВ «Фоззі Фуд».
EN : Object: The process of strategic planning at the company LLC "Fozzy Food". Subject: Theoretical and methodological approaches and practical mechanisms of modern strategic planning methods at LLC "Fozzy Food". Objective: To summarize the theoretical foundations and develop scientifically grounded recommendations for forming an effective strategic planning system at LLC "Fozzy Food". To achieve the main goal, the following tasks have been set: Define the essence, purpose, and principles of strategic planning; Consider modern models of strategic planning;Substantiate the development of the company's strategies;Provide the organizational and economic characteristics of LLC "Fozzy Food";Analyze the internal environment of the company;Develop a SWOT analysis for LLC "Fozzy Food";Choose and substantiate the enterprise's development strategy;Consider the organizational support of strategic planning at LLC "Fozzy Food";Assess the effectiveness of strategic planning at LLC "Fozzy Food";Identify directions for improving the strategic planning process at LLC "Fozzy Food". The theoretical and methodological basis consisted of general methods of scientific cognition, such as comparison, analysis, and synthesis, specific methods of economic research: methods of determining trends and dynamic indicators, tabular and graphical methods, as well as modeling methods: analytical and algorithmic. The information base of the study included works of domestic and foreign authors, periodicals on the topic of the work, normative-legal base, textbooks, Internet resources, financial and statistical reporting of LLC "Fozzy Food".
Description: Єфремова Є. О. Стратегічне планування бізнес-процесів TOB «ФОЗЗІ-ФУД» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник С. М. Богданов. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 56 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19377
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри бізнес-адміністрування і менеджменту зовнішньоекономічної діяльності

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Єфремова_2024.pdfРобота бакалавра581 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.