Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/196
Title: Формування механізмів інвестицій в людський капітал на підприємстві в умовах кризи (на прикладі приватного підприємства)
Other Titles: Формирование механизмов инвестиций в человеческий капитал на предприятии в условиях кризиса (на примере частного предприятия)
Formation mechanisms of investment in human capital in the company in a crisis (for example, a private company)
Authors: Гуров, Олександр Валерійович
Гуров, Александр Валерьевич
Gurov, Alexander
Keywords: методологія
капітал
інвестиції
людський капітал
управління людськими ресурсами
управління персоналом
мотивація
ефективність управління
swot–аналіз
окупність
коуч-система
Issue Date: 2016
Publisher: ЗДІА
Abstract: UA : В рамках дослідження розглянуто теоретичні засади аналізу механізмів інвестицій в людський капітал на підприємстві в умовах кризи. Проаналізовано особливості формування механізмів інвестицій в людський капітал на підприємстві в умовах кризи. Запропоновано шляхи вдосконалення механізмів інвестицій в людський капітал на підприємстві в умовах кризи.
RU : В рамках исследования рассмотрены теоретические основы анализа механизмов инвестиций в человеческий капитал на предприятии в условиях кризиса. Проанализированы особенности формирования механизмов инвестиций в человеческий капитал на предприятии в условиях кризиса. Предложены пути совершенствования механизмов инвестиций в человеческий капитал на предприятии в условиях кризиса.
EN : In the study, the theoretical foundations of the analysis of the mechanisms of human capital investment in the company in a crisis. The features of the formation mechanisms of investment in human capital in the company in a crisis. Ways of improving mechanisms for investment in human capital in the company in a crisis.
Description: Гуров О.В. Формування механізмів інвестицій в людський капітал на підприємстві в умовах кризи (на прикладі приватного підприємства) [Електронний ресурс] : робота на здобуття кваліфікаційного ступеня магістра ; спец: 8.03060101 - менеджмент організацій і адміністрування (за видами економічної діяльності) / О.В. Гуров ; ЗДІА ; наук. кер. М.А. Ажажа. - Запоріжжя, 2016. - 134с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/196
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів магістерського рівня вищої освіти кафедри управління та адміністрування

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Гуров.pdfмагістерська робота2.12 MBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.