Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19628
Title: Вдосконалення системи управління якістю продукції підприємства харчової промисловості ТОВ «ОЛІС»
Authors: Куценко, Уляна Денисівна
Keywords: якість
управління
харчова промисловість
соусна продукція
Issue Date: 2024
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота: Вдосконалення системи управління якістю продукції підприємства харчової промисловості ТОВ «ОЛІС»: 51 сторінка, 2 таблиці, 8 рисунків. Перелік використаних джерел нараховує 37 найменувань. Об’єктом дослідження є система управління якістю продукції ТОВ «ОЛІС». Метою кваліфікаційної роботи є дослідження теоретичних основ управління якістю харчової продукції та розробка практичних рекомендацій щодо вдосконалення управління якістю продукції. Методи дослідження – описовий, порівняльний, аналітичний, табличний, графічний, групування та узагальнення даних, експертних оцінок. Актуальність теми даної роботи обумовлена тим, що в сучасних умовах для забезпечення довгострокових конкурених перваг підприємствам харчової промтивловості необхідно постійно підвищувати рівень якості сіоєї продукції, а це можливо за умови впровадження дієвої системи управління якістю продукції. Під час виконання кваліфікаційної роботи було розглянуто теоретичні основи управління якістю продукції підприємства. На основі теоретичного матеріалу було проаналізовано існуючу систему управління якістю продукції ТОВ «ОЛІС» , а також запропоновано заходи щодо її вдосконалення.
EN : Qualification work: Improvement of the product quality management system of the food industry enterprise "OLIS" LLC: 51 pages, 8 figures. The list of used sources includes 37 names. The object of the research is the product quality management system of "OLIS" LLC. The purpose of the qualification work is to study the theoretical foundations of food product quality management and develop practical recommendations for improving product quality management. Research methods - descriptive, comparative, analytical, tabular, graphic, grouping and generalization of data, expert assessments. The relevance of the topic of this work is due to the fact that in modern conditions, in order to ensure long-term competitive advantages, food industry enterprises need to constantly raise the quality level of their products, and this is possible if an effective product quality management system is implemented. During the performance of the qualification work, the theoretical foundations of the company's product quality management were considered. On the basis of theoretical material, the existing product quality management system of "OLIS" LLC was analyzed, as well as measures for its improvement were proposed.
Description: Куценко У. Д. Вдосконалення системи управління якістю продукції підприємства харчової промисловості ТОВ «ОЛІС» : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 073 "Менеджмент" / наук. керівник Н. М. Гуржій. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 51 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/19628
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри підприємництва, менеджменту організацій та логістики

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Kucenko.pdfРобота бакалавра736.03 kBAdobe PDFView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.