Please use this identifier to cite or link to this item: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20328
Title: Особливості функціонування ресторанних закладів Євгена Клопотенка
Authors: Підгородецька, Дар’я Михайлівна
Keywords: туризм
ресторан
гостинність
ресторанний бізнес
кухня
Issue Date: 2024
Abstract: UA : Кваліфікаційна робота – 64 сторінки, 11 додатків, 50 джерел літератури. Мета кваліфікаційної роботи – аналіз особливостей функціонування ресторанів Євгена Клопотенка. Об’єкт дослідження – ресторанні заклади Євгена Клопотенка. Предмет дослідження – особливості функціонування ресторанів Євгена Клопотенка. Методи дослідження. Для досягнення мети дослідження нами було використано сукупність загальнонаукових методів таких як: методи теоретичного аналізу даних, спостереження, узагальнення, пояснення, класифікації, вивчення статистичних даних, метод індукції тощо. У кваліфікаційному проєкті було визначено особливості ведення ресторанного бізнесу в Україні в умовах сьогодення; проаналізовано діяльність шеф-кухаря Євгена Клопотенка, докладно досліджено функціонування його ресторанних закладів. На основі проведеного дослідження було сформовано пропозиції щодо покращення діяльності ресторанів.
EN : Qualification work is 64 pages, 11 applications, 50 references. The purpose of the work is analysis of the peculiarities of Yevhen Klopotenko's restaurant operation. The object of the study is Yevhen Klopotenko's restaurants. The subject of the study is the peculiarities of Yevhen Klopotenko's restaurant operation. Research methods. To achieve the goal of the research, we used a set of general scientific methods, such as: methods of theoretical data analysis, observation, generalization, explanation, classification, study of statistical data, induction method, etc. The qualification project identified the peculiarities of running a restaurant business in Ukraine in today's conditions; the activity of chef Yevhen Klopotenko was analyzed, the functioning of his restaurants was studied in detail. On the basis of the conducted research, proposals were made to improve the activities of restaurants.
Description: Підгородецька Д. М. Особливості функціонування ресторанних закладів Євгена Клопотенка : кваліфікаційна робота бакалавра спеціальності 241 "Готельно-ресторанна справа" / наук. керівник А. В. Сидорук. Запоріжжя : ЗНУ, 2024. 64 с.
URI: https://dspace.znu.edu.ua/jspui/handle/12345/20328
Appears in Collections:Кваліфікаційні випускні роботи здобувачів бакалаврського рівня вищої освіти кафедри туризму та готельно-ресторанної справи

Files in This Item:
File Description SizeFormat 
Диплом Підгородецька.docxРобота бакалавра18.33 MBMicrosoft Word XMLView/Open


Items in DSpace are protected by copyright, with all rights reserved, unless otherwise indicated.